Email:sales@qeedon.comКиндле Индустри Лимитед

Киндле Индустри Лимитед

О НАМА
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС

Мобилни: +86 13418936126
Тел: + 86-755-23776393
Е-маил: салес@кеедон.цом

Додати: бр.401, зграда А, индустријски парк Ксинмао, Хуангуан Соутх Роад, Лонгхуа, Шенжен, Кина
Поштански број: 518110

О НАМА

ВЕХИЦЛЕРГБ-Киндле Индустри Лимитед основана је 2013. године, фокусирали смо се на иновације у области аутоматских смарагдних решења. Учините вожњу лакшим и сигурнијим.

Драго нам је да Вам пружимо најбоље производе и услуге.

Главни производи укључују 7-инчне ЛЕД фарове, предња светла за маглу, ДРЛ, радна светла, помоћне светлосне траке и портабл радна светла итд.

Конкретно, фокусирали смо се на паметно осветљење. Производи из паметне серије укључују ЛЕД контролер, предња светла, комплете за свјетло, свјетлосни лонци и РГБ серије итд. Све наше истраживање ради побољшање сигурности на путу. Да све светла постану паметне.


Наша фабрика је успоставила систем управљања квалитетом ИСО 9001: 2008. Имамо 3 производне линије, а мјесечна способност сваке ће бити 1 милион долара. Постројење је успостављен систем управљања 6С. Сва сировина се складишти у складу са ИСО 9001: 2008. Наставићемо са побољшањем управљања, оптимизацијом производне линије и истовремено понудити бољи радни услови за раднике.


Заптивање се врши у чистој кабини аутоматским дозатором. Ово ће смањити прашину. То је 100 хиљада чистих радионица и 10 пута је ефикасније од традиционалне чисте собе како би се смањила прашина. Покушавамо понуду купцима савршене производе и осигурати да купе оно што су платили.


Фића, фарови ће се причвршћивати 8 сати како би се лепак потпуно осушио. То је кључна процедура за осигурање водоотпорне функције. Причвршћивање би могло бити уверљиво равномерно и запечаћено.


Испитне ставке завршних производа укључују волт, струју, функције и вибрације. Изглед сваког светла биће пажљиво проверен. Видљиво место, прашина или други дефект није прихватљив на површини. Након ових, они ће бити упаковани и савршени.


ВЕХИЦЛЕРГБ тим

Како више од осам година искуства ради у водећој свјетској ауто осветници (ОСРАМ / Валео), наш Р & Д тим може понудити професионални дизајн све у једном. Као оптичка решења, решења за грејање и решења за напајање итд.Цопиригхт © Киндле Индустри Лимитед. Сва права задржана.
QR Code