Email:sales@qeedon.comКиндле Индустри Лимитед

Киндле Индустри Лимитед

О НАМА
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС

Мобилни: +86 13418936126
Тел: + 86-755-23776393
Е-маил: салес@кеедон.цом

Додати: бр.401, зграда А, индустријски парк Ксинмао, Хуангуан Соутх Роад, Лонгхуа, Шенжен, Кина
Поштански број: 518110

ДОТ САЕ

ВехицлеРГБ-професионалац у аутомобилској индустрији расвете. Предња светла за Јееп Вранглер успешно су тестирали и усвојили Федерални стандард за безбедност моторних возила (ФМВСС) 108. Предузето је одобрено од стране АУТОМОТИВЕ АГЕНЦИЈЕ ЗА СИГУРНОСТ ОПРЕМЕ (АМЕЦА).

Наши фарови су обележени ознаком ДОТ значи да су ове фарове за Јееп Вранглер дозвољене да уђу на тржиште северноамеричког острва на продају.

Испитивање ФМВСС 108 обухватило је физичку проверу, фотометријско испитивање, испитивање корозије, испитивање температуре, испитивање вибрација, испитивање конектора светла, испитивање корозијског конектора, испитивање прашине, испитивање влаге, испитивање отпорности на хемикалије, испитивање унутрашње топлоте и тестирање пластичне оптичке материје .

Преко горенаведених тестова и резултати су одобрили да су ови фарови гарантовани квалитет и да се на тржишту северноамеричког тржишта продају.

Једном речју, без бриге о квалитету и законитости, АМЕЦА обавештење доказало је да ће ти фарови освојити ваше купце и ваше поверење без обзира на улици или груби пут.

Обавештење АМЕЦА о усклађености ФМВСС 108 објављено је у наставку:

dot sae.jpg

Цопиригхт © Киндле Индустри Лимитед. Сва права задржана.
QR Code