Email:sales@qeedon.comКиндле Индустри Лимитед

Киндле Индустри Лимитед

Kategorija proizvoda
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС

Мобилни: +86 13418936126
Тел: + 86-755-23776393
Е-маил: салес@кеедон.цом

Додати: бр.401, зграда А, индустријски парк Ксинмао, Хуангуан Соутх Роад, Лонгхуа, Шенжен, Кина
Поштански број: 518110

Апп контролирано осветљење осветљења у аутомобилу

Последњих година, многи произвођачи аутомобила размишљају да користе ауто осветљење унутар својих аутомобила. Осветљење аутомобила у аутомобилу може бити много боје и чак би могло да промени боју, што би кабину учинило лепшим и луксузнијим.

Поред тога, неко осветљење аутомобила у аутомобилу је паметно контролисано АПП-ом, могу радити са различитим режимима и карактеристикама и нуде многе функције ДИИ-а, могли би направити кабину као романтично место, диско место, нежно место и друго место на тему.

Једном речју амбијентално осветљење је игриво и занимљиво, тако да возачи и путници не би били досадни током вожње.


У актуелној индустрији аутомобила, многи аутомобилски амбијентално освјетљење за продају и не користе се само унутар аутомобила, већ и испод тела, предњег грила, точкова и друге позиције. Постоје три типа унутрашњих амбијенталних освјетљења на тржишту индустрије.

1.        Флексибилна ЛЕД трака. Ове ЛЕД траке могу промијенити боју и такође су АПП контролисане или даљинско контролисане. Такође су постављени у подножју.

2.        Бендабле фибер оптиц. Ови оптички влакани могу променити боју и контролисати АПП. Оптичка влакна су јасна када се ЛЕД диоде искључе. Могли су бити одсечени у било којој дужини и савијени у било који простор.


3.        ЕЛ жица. Жица ЕЛ није јасна и не може промијенити боју.


АПП контролирано осветљење аутомобила у аутомобилу ће бити све популарније у блиској будућности.

ВЕХИЦЛЕРГБ је професионалац у аутомобилској индустрији расвете. Дизајнирамо и производимо паметно ЛЕД осветљење за возила.

Прочитајте више о нашем амбијенталном осветљењу ...

Цопиригхт © Киндле Индустри Лимитед. Сва права задржана.
QR Code