Email:sales@qeedon.comКиндле Индустри Лимитед

Киндле Индустри Лимитед

Kategorija proizvoda
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС

Мобилни: +86 13418936126
Тел: + 86-755-23776393
Е-маил: салес@кеедон.цом

Додати: бр.401, зграда А, индустријски парк Ксинмао, Хуангуан Соутх Роад, Лонгхуа, Шенжен, Кина
Поштански број: 518110

Шта је Е-ознака? Зашто је Е-ознака неопходна? Каква је регулација фарови морају бити усклађени?

Фистли, Е-марк је ознака одобрења ЕЦЕ (Ецономиц Цоммиссион фор Еуропе) која садржи детаље одобрења земље европске агенције за тестирање која даје одобрење, ознаку категорије и број одобрења за хомологацију. Е-ознака је доказала да ваши производи испуњавају и одговарају захтевима прописа.

Е означена од стране Европске комисије у складу са обавезним члановима Директиве ЕУ о моторним возилима, сигурносним дијеловима и системима сертификационог знака.

Ако користите и продајете производе за употребу возила без ознаке Е, они ће вам донијети правну невољу што више могу штетити вашим возилима и довести ваше породице у опасне.

ЕЦЕ прописи који се примјењују на све чланице ЕУ и нису обавезни стандарди, док су ови чланови могли извршити своје локалне прописе. Дакле, производи би могли приступити локалном тржишту са ознаком Е у било којој држави ЕУ и правним путем.

Фарови морају бити обвезни ЕЦЕ 112Р у државама ЕУ. Предња светла директно утичу на визију возача и долазећих возача. Ако ваши фарови нису сертификовани и нису исправно циљани, могли би да виде друге возаче. То би било озбиљно потенцијално опасно. До тада сте можда у правној невољи. Дакле, ако купујете или препродавате светла, проверите да ли су стварно ЕЦЕ Р112 сертификовани и одобрење.

Већина нас мора испунити проклету ситуацију као што следи:

image001.jpg

Дакле, молим вас проверите да ли су ваши предњи светови усаглашени са прописима, правилно усмјеравање и исправно кориштење.

ВехицлеРГБ као професионалац у аутомобилској индустрији расвете, возила са фрижидером су возила ЕЦЕ Р112 ДОТ ФМВСС 108. Тестове за одобравање спроводи и одобрава ауторитативна инспекцијска компанија као што су ТУВ СУД и АМЕЦА.

Обрасци снопа возила ВехицлеРГБ Јееп ЈК пројектора су наведени у наставку:

image003.jpg ЕЦЕ леви фарови са преклопљеним снопом.
ДОТ фарови са леве стране са прекидачем снопа.
ЕЦЕ десне ручне предње светлеће сијалице.

Ови Јееп ЈК пројектори су ДОТ ФМВСС 108 и ЕЦЕ 112Р усклађени. Они су легални у ЕУ и Северној Америци. Неће се одупрети надлазним возачима.

Цопиригхт © Киндле Индустри Лимитед. Сва права задржана.
QR Code