Email:sales@qeedon.comКиндле Индустри Лимитед

Киндле Индустри Лимитед

Kategorija proizvoda
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС

Мобилни: +86 13418936126
Тел: + 86-755-23776393
Е-маил: салес@кеедон.цом

Додати: бр.401, зграда А, индустријски парк Ксинмао, Хуангуан Соутх Роад, Лонгхуа, Шенжен, Кина
Поштански број: 518110

Смарт ауто предња светла

Као што знамо, дугачак светлосни фарови представљају греде која би могла да расвети пут даље и шире. Да би возачима понудио бољу визију ноћу. Али је бескорисно и чак изазивање потенцијално опасних ако укључите дугу светлост суседних аутомобила, јаке кише, магловитог, олујног и снега.

Паметни аутомобилски предњи свет који је осјетио звучне објекте и избјегавао блиндирање других возача или сјаја директно на објекте. То неће учинити да се возачи заслепљују због одсјаја у екстремним временским условима. Са овим паметним аутомобилским светлом, возачи могу да користе дугачак светлост као дугачак светлост и пролазе сноп, обзиром да паметни аутомобилски предњи свет има само један сноп.

Паметни аутомобилски фарови могу пратити друга возила или предмете и затамнути делове снопа који би слепили друге возаче или предмете. Може чак и блокирати уске траке светлости може одражавати кишне кише или пахуљице и узроковати одсјај. Све акције су паметно контролисане.

Последњих година многи произвођачи аутомобила и осветљења развијају паметни систем осветљења као што су АУДИ Матрик ЛЕД систем, МЕРЦЕДЕС-БЕНЗ МултиБеам ЛЕД и БМВ Интеллигент Хеадлигхт.


БМВ Интеллигент Хеадлигхт


АУДИ Матрик ЛЕД систем


МЕРЦЕДЕС-БЕНЗ МултиБеам ЛЕД

smart car LED headlight.png


Цопиригхт © Киндле Индустри Лимитед. Сва права задржана.
QR Code