Email:sales@qeedon.comКиндле Индустри Лимитед

Киндле Индустри Лимитед

Kategorija proizvoda
КОНТАКТИРАЈТЕ НАС

Мобилни: +86 13418936126
Тел: + 86-755-23776393
Е-маил: салес@кеедон.цом

Додати: бр.401, зграда А, индустријски парк Ксинмао, Хуангуан Соутх Роад, Лонгхуа, Шенжен, Кина
Поштански број: 518110

Хало фарови Пратећи БМВ Ангел Еиес

БМВ анђео очију знају и као халос. Представљени су 2000. године од стране БМВ-а и ускоро постају популарни у аутомобилској индустрији. Олуци чине да се возила издвајају од посебице и побољшавају изглед предњег краја возила.


Тренутно аутоматско попратно тржиште, БМВ анђео може се промијенити боја помоћу АПП-а. Корисници могу контролисати хало на телефону, променити стил стробе, променити боју и више.


Карактеристика БМВ анђелових очију широко је примењена на друго осветљење возила на индустрији аутомобила која се налази на тржишту. Сада можемо да видимо, мењање боје, Јееп фарове, хало, фарове за хало Форд, фарове за хаварију Цхевролет и још много тога. Израђени су са истим ЛЕД контролерима као и БМВ анђеоским очима.

Карактеристике ових халос који се мењају на тренутном тржишту су много невероватнији од БМВ-ових анђеоских очију. Апликација АПП-а долази са пуно игривих функција. На пример, синхронизација музике, синхронизација брзине, синхронизација гласа, колор за живљење у боји и још много тога.

ВЕХИЦЛЕРГБ је професионалац у аутомобилској индустрији расвете. Производимо и дизајнирамо аутоматско паметно осветљење и ЛЕД контролер.

Прочитајте више о нашем ЛЕД регулатору ...

Цопиригхт © Киндле Индустри Лимитед. Сва права задржана.
QR Code